Předmětem podnikání společnosti jsou veškeré služby v oblasti pivovarnictví. Jedná se zejména o dodávky technologického zařízení pivovarů na klíč, technologické poradenství při výrobě piva, dodávky originálních surovin, zajištění odborných pracovníků pro výrobu piva.
Restaurační minipivovar dokáže spojením části výrobní a části restaurační vytvořit zařízení, které má velmi dobré ekonomické ukazatele a svou atraktivností spolehlivě přiláká hosty.
Mezi další výhody minipivovaru patří rozšířená nabídka - lze vyrábět více druhu speciálních piv a dále příležitost pro hosty nahlédnout do vlastní výroby piva - technologické zařízení je součástí interiéru restaurace.
Pivo je možné vyrábět buď pouze k prodeji ve vlastní restauraci, nebo připojit k minipivovaru stáčecí zařízení. Pro stáčení piva se používají ruzné obaly - například tradiční lahve s porcelánovým uzávěrem. 5l párty soudky, případně standardní KEG sudy 30 I a 50 I, které lze dále prodávat do dalších restaurací. Kapacita výroby minipivovaru je obvykle do 10.000 hl piva za rok.
© 2022 Všechna práva vyhrazena